søndag den 27. september 2015

Det er ikke altid let

Det er et stykke tid siden, jeg har postet noget her på bloggen. Faktisk næsten en hel måned siden. Det er der også en grund til. Jeg har den seneste måned oplevet en masse fede ting, men også ting som ikke var helt så heldige.
Som min veninde Elizabeth, som også er udvekslingsstudent her, sagde: "Det er ikke let. Hvis det var let, ville alle gøre det."

Jeg har fundet ud af, at det bestemt ikke er let. Sommetider, ved jeg slet ikke hvad jeg skal gøre af migselv, hvor jeg skal gå hen, hvad jeg skal bruge tiden på, for at holde mit humør oppe. Jeg er ramt et punkt, hvor hjemveen er brast igennem mit ellers så positive sind.
Der er én bestem ting, der er sket som gør at jeg især pt ikke ved hvor jeg står. Jeg skal skifte værtsfamilie. Det kan ske for alle, det er ikke alle udvekslingsstudenter der bliver matchet med en familie og kan have et 100 procent succesfuldt år med dem. Jeg vil ikke komme ind på detaljerne til, hvorfor jeg har valgt at skifte familie, da det er en ting mellem mig og familien. Men synes, at I skulle vide det, for at vide hvad der foregår.
Men når det er sagt, så elsker jeg allerede min nuværende værtsfamilie meget højt. De er dejlige mennesker, har taget sig godt af mig indtil videre. Så jeg kommer helt sikkert til at savne dem rigtig meget.

Jeg ved ingenting lige nu om, hvor jeg kommer til at bo, når den nye familie er fundet. Jeg ved heller ikke hvilken type mennesker det kommer til at blive. Det ser jeg selvfølgelig frem til at finde ud af. Det jeg savner meget hjemmefra mit eget hus, er faktisk min kat. Et kæledyr hjemmefra, kan faktisk tit hjælpe en med at føle sig tryg, elsket selvom det er svært at gå igennem hverdagen. For kæledyret er der altid, ligegyldigt hvad. Derfor håber jeg, at der kunne være en kat eller en hund i min nye familie, men det er dog ikke sikkert overhovedet.


Så det var så lidt om, hvordan jeg føler pt. Men for at det ikke alt sammen skal blive for negativt, så skal jeg huske migselv på, at jeg ikke er en person der giver op på det, jeg gerne vil. Jeg står lige nu rystende på en hængebro på vej fra det ene bjerg til det andet. Men det er kun et spørgsmål om tid, før jeg er ovre på den anden side.



onsdag den 2. september 2015

Den første post!

Så kom dagen, hvor Dima kom med en besked til mig om, at der var post til mig i post-butikken! 
Havde bestilt en hel del fra nettet for et stykke tid siden, så det var spændende at se, hvad det kunne være, der var nået frem allerede. 

Dima og jeg tog ned til post-butikken, og ganske rigtigt; To pakker til mig! 

Den ene pakke indeholdte den skoletaske jeg bestilte. Er ekstremt glad for den, og synes den er super cool, også i virkeligheden! :3 
Printet på tasken kommer fra en af mine yndlingsserier: "The Walking Dead" 
DONT OPEN, DEAD INSIDE. Genialt, genialt, genialt! Nu er jeg klar til skole!



Og den anden pakke indeholdte den smukkeste halskæde nogensinde. Grønt/Blåt øje. 


Ville bare lige dele min glæde med jer! xD